HISTORIEK

Willy's Palace Wielerclub (ondertussen genoegzaam bekend als WPWC) werd opgericht in de lente van het jaar 2007. Zowel voor als achter den toog van café Vivelamour was er een duidelijke vraag naar een vorm van structuur voor de lokale wielertoerist.

Ondertussen is onze club - heel organisch - gegroeid tot een vereniging van meer dan 85 leden en 3 ploegen die elke zondag op een heel verantwoorde manier de baan opgaan. Onder de auspiciën van Johan Hendrickx - lid & bestuurder van het eerste uur en gezegend met de nodige ervaring terzake - is WPWC geëvolueerd van 1 ploeg in den beginne, over een aparte damesploeg (de roemruchte Wilma's) en de start-to-bikers, naar de drie gemengde ploegen die we nu hebben. Afstand en gemiddelde snelheid bepalen bij welke ploeg ieder zich het best thuisvoelt. Meer details daarover kan je trouwens vinden op deze site.

Onze missie: het plezier van het sporten, het bewegen, en in concreto het fietsen op een verantwoorde, georganiseerde manier mogelijk maken. En dit voor een divers publiek : jong, wat minder jong en wat ouder, vrouw, man, goed getraind of met goeie voornemens en met veel wilskracht onderweg. In principe kan ieder in één van de drie ploegen z'n gading vinden. Kortom: gezond, veilig en het mag nog plezant zijn ook !


WERKING VZW

VOORZITTER                                                                                    BESTUURSLEDEN 

Teughels Anja                                                                                   Bruynseels Erik

SECRETARIS                                                                                     Christiaens Guy

Van Rompaey  Bruno                                                                       Hellemans Bart

PENNINGMEESTER                                                                         Huys Luc

Van Praet Guy                                                                                   Janssens Rita

MATERIAALMEESTER                                                                     

Selleslagh Freddy